Skäms kanal 5

La ner min gamla blogg för att jag kände att jag ville börja på ny kula men förutom det är det samma stuk som innan. Har fortfarande inte orkat göra någon ny design så ni får hålla till godo med det som bjuds.
Idag är det skärtorsdag och solen verkar skina gott. Katten ligger och chillar på balkongen och jag ska snart ta en dusch och sen väcka min älskling hade jag tänkt mig.
Var det förresten någon som såg Arga Snickaren igår? Jag gjorde och blev riktigt illa berörd. Jag kommer också ifrån ett kaotiskt hem och en kaotisk familj som inte fungerar (även om deras hus var i mycket värre skick än vårt) och jag kände så för den lilla flickan. Jag hade också en kontaktfamilj som hon men det löser inte ett enda problem förutom att hon får lite andrum och gör roliga saker ibland. De snackar om att socialen är på dom som om det vore det mest normala i världen och även om det är skönt att de till slut fick ett komplett badrum inomhus kommer antagligen kaoset att fortsätta. Att kanal 5 väljer att sända denna misär som underhållning gör mig rätt förbannad. Nej, ordentlig och långvarig hjälp av bland annat en psykolog hade kanal 5 kunnat erbjuda istället för att skämma ut familjen inför hela svenska folket som sitter och dömmer och tycker "varför städar dom bara inte?".
Ni kan se reprisen HÄR

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag håller med dig, det är så sjukt och hemskt. Rektorn och de två sadistiska fröknarna har slutat. Och enligt mamma Wendela så ska hon upprätta en personlig anmälan. Tack och lov att sånt här kommer fram förr eller senare.

2012-04-05 @ 14:29:01
URL: http://malinochemilia.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vet inte riktigt hur mamma Wendela fick informationen. Men de dagispedagoger som inte deltog i hemskheterna försökte rapportera till chefen flera gånger. Jag gissar på att dom till slut vände sig till föräldrarna.

2012-04-05 @ 15:17:52
URL: http://malinochemilia.blogg.se/
Postat av: Hayley

Hehe tack så jätte mycket! Det kommer strax upp fler bilder på fluffmonstret som jag så fint kallar henne. :)

2012-04-05 @ 16:33:50
URL: http://hayleys.se
Postat av: Hayley

haha fy vad jobbigt.. köp piss off som finns att köpa i djuraffärer. Det ska vara väldigt effektivt då de revirkissar. :)

2012-04-05 @ 16:59:51
URL: http://hayleys.se
Postat av: sophie

Älskar din header :)

2012-04-05 @ 17:06:38
URL: http://sophielovisas.blogg.se/
Postat av: Hayley

Googla annars på tips. Har för mig att en vän till mig hittade något recept som funkade väldigt bra emot hennes hankatt. :)

2012-04-05 @ 18:46:36
URL: http://hayleys.se
Postat av: Gaymasen

Tittade inte men bra reagerat iaf. :)



Och taaack för gratulation och ja tishan är skitsnygg. Fick pappas jag. Den var lite för liten för honom. XXL. Haha. ;-D

2012-04-07 @ 22:39:53
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Men jag vill inte ha:
-Reklam
-Spam
-Hjälpa dig i någon tävling
-Eller ha kommentarer som "Hur är det med dig idag?".

Allt sådant kommer raderas.

Anonyma, spydiga kommentarer är rätt korkade eftersom jag kan ta reda på vem du är.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0